לןגן

דג נסיכת הנילוס

מאת: Lea Siman-tov Bokovza, פורסם: 01/05/2015 | 22:52
דג נסיכת הנילוס

תקציר המתכון: משפחה תוניסאית של בעלי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מרתיחים את המים עם השמן

  2. כשהמים רתוחים מוסיפים את הסחוג ומערבבים עד שהוא נמס במים

  3. לאחר רתיחה נוספת, מוסיפים תבלינים ומערבבים עד שאין גושים ואז מוסיפים את הירקות החתוכים (בלי הכוסברה) ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.

  4. אחרי שהירקות התבשלו , מוסיפים כוסברה מעל ומנמיכים את האש

  5. מבשלים כשעה על אש קטנה , עד שהמים מתאדים כמעט באופן מלא .

  6. בתאבון