לןגן

כדה – לחם כורדי

מאת: נופר בצלאל, פורסם: 03/05/2016 | 21:53
כדה – לחם כורדי

תקציר המתכון: מאפה של בצק מטוגן במילוי גבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. לבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק ונותנים לו לנוח כ-30 דקות.

  2. למילוי: מערבבים את כל חומרי המילוי.

  3. לאחר המנוחה יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומרדדים כל כדור לעיגול שטוח.

  4. מניחים במרכז כל כדור מרודד את המילוי וסוגרים לצורת חצי סהר.

  5. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים כל חצי סהר כ 2-3 דקות מכל צד.