לןגן

חציל ממולא

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 27/03/2016 | 13:51

תקציר המתכון: בסד חציל ממולא שלמדתי להכין מאמי המנוחה זהו מאכל פרסי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי

רוטב

חצילים

אופן הכנה

  1. בסד שלב ראשון שוטפים מייבשים חותכים את כיפת החציל יוצרים עם סכין x בעדינות בעזרת סכין וכף פריזאית מרוקנים את החציל ומניחים בתוך מסננת וומפזרים מלח מניחים בצד שהנוזלים יצאו

  2. מטגנים את הבצל בשמן מעבירים לקערה מוסיפים את הבשר האורז הפטרוזיליה המלח הפלפל הרסק מערבבים מכניסים לתוך החצילים המרוקנים

  3. בסיר רחב מטגנים בצל מוסיפים את תוכן החצילים שרוקנו מטגנים חמש דקות מוסיפים את החצילים הממלאים ומוסיפים מים עד כיסוי החצילים ומביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה בקערה מערבבים רסק מלח פלפל שחור כוס מים רותחים ומוסיפים לסיר ומבשלים על להבה נמוכה