לןגן

תבשיל פתיתים אדומים בסיר אחד

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 24/03/2016 | 15:06
תבשיל פתיתים אדומים בסיר אחד

תקציר המתכון: תבשיל מושלם לצוהרים ועוד בסיר אחד..😊

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 9, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת את הבצל והגמבה ולטגן עד שהבצל שקוף לטגן איתם את קוביות העוף אש גבוהה עד שמשתנה הצבע ואז להוסיף את הפתיתים ואיתם התבלינים הרסקלערבב ואז להוסיף את המים להרתיח ואז להנמיך ל20 דקות .

  2. הערה למי שאין עצבים לטחון כוסברה ופטרוזליה יש בסופר בקוביות קופאות.