לןגן

חורש סבזי

מאת: איטל חלילי, פורסם: 16/03/2016 | 08:46
חורש סבזי

תקציר המתכון: מאכל פרסי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שעועית וחומוס מושרים כ12 שעות חבילת כוסברה וחבילת אורז חבילת פטרוזליה חופן עלי מנגולד חופן תרד בצל גדול חזה עוף טחון ושוקיים

  2. לבשל את הקטניות כשעה על הגז בסיר נפרד לאדות את הירוקים עם הבצל עד להשחמה להוסיף את הקטניות לתבל בתבלינים להוסיף שוקיים ולהמשיך לטגן לשים כ4 כוסות מים רותחים ולבשל כשעה על אש נמוכה להוסיף כדורי בשר שמורכבים מבשר עוף טחון בצל טחון מלח ופלפל שחור לבשל כעוד עשרים דק לשים על מצה של אורז לבן בתאבון