לןגן

פירה במרקם קטיפתי מעולה

מאת: לילך טייב, פורסם: 15/12/2015 | 15:36
פירה במרקם קטיפתי מעולה

תקציר המתכון: זהו הפירה שלי, פירה מיוחד וטעים במיוחד, נסו ותווכחו.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים ומבשלים את תפוחי האדמה בתוך סיר עם מים, המים צריכים לכסות את תפוחי האדמה. מבשלים עד אשר תפוחי האדמה רכים.

  2. כאשר תפוחי האדמה מוכנים שופכים את רוב המים שבסיר, משאירים קצת מים, מוסיפים את השמן והתבלינים ומועכים את תפוחי האדמה ומערבבים הכל יחד, עד לקבלת פירה קרמי.