לןגן

פלפלים ממולאים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/12/2015 | 15:41
פלפלים ממולאים

תקציר המתכון: פלפלים ממולאים שהכנתי לארוחת ערב יום שישי טעיםםםם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים למילוי הפלפלים

רכיבים להכנת הרוטב

אופן הכנה

  1. להכנת המלית: מערבבים את כל המצרכים למילוי הפלפלים מתבלים וממלאים את הפלפלים.

  2. הכנת הרוטב: מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות להיזהר לא לחרוך את השום כי אחרת מקבל טעם לואי. מוסיפים את המים, רסק העגבניות והתבלינים מבשלים עד לרתיחה אפשר לטעום ולתקן תיבול, מנמיכים את הלהבה ומסדרים את הפלפלים אם חסר מים אפשר להוסיף, מבשלים עד לרתיחה ומנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי. אם רוצים אפשר להכניס לתנור להשחמה.