לןגן

נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי חזה עוף

מאת: לילך טייב, פורסם: 19/11/2015 | 00:28
נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי חזה עוף

תקציר המתכון: בסגנון סיני!!!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הנודלס לפי הוראות ההכנה הרשומות על שקית האריזה.

  2. בווק גדול מחממים שמן, פורסים את הבצל וחותכים לרצועות, מוסיפים לשמן ומטגנים עד להזהבה קלה

  3. מוסיפים את הפיטריות וחזה העוף (חתוך לרצועות קטנות). מקפיצים עד שנתחי חזה העוף משנים את צבעם ללבן.

  4. חותכים את שאר הירקות לרצועות דקות, מוסיפים שום כתוש ואת רצועות הירקות לווק, מקפיצים מספר דקות עד שהירקות מתרככים מעט.

  5. מוסיפים את התירס הגמדי והקשיו, מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. מקפיצים עוד דקה-שתיים, ומסירים מהאש.

  6. מגישים חם.