לןגן

סלמון בפיצוחים

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 12/10/2015 | 14:17
סלמון בפיצוחים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לציפוי

אופן הכנה

  1. מניחים את הסלמון בקערה וסוחטים עליו את 2 הלימונים והמלח גס. לאחר חצי שעה שוטפים את הסלמון מכל הליכלוך שיצא.

  2. מחממים תנור ל-180 מעלות

  3. מערבבים בקערה את כל רכיבי הציפוי.

  4. טובלים כל סלמון בקערה עם הריבים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. שופכים מעל את מה שנשאר בקערה

  5. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות