לןגן

מדיאס של אמא

מאת: מירי לוי, פורסם: 02/10/2015 | 17:42

תקציר המתכון: של אמא

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. לחצות תפוא ולחורר

  2. את התוכן שנשאר יש למלא ולרפד את הסיר

  3. למלא את התפוא בבשר עם 1/2 מהביצה ומהחצי שנותר- לטבול צד אחד של התפוא (הצד התחתון)

  4. לטגן בשמן עמוק

  5. מוסיפים לסיר עם התפוא המרופד את החצאים עם הרוטב ומבשלים