לןגן

גוזלמה

מאת: Ola Shmerling, פורסם: 14/09/2015 | 17:39
גוזלמה

תקציר המתכון: מאפה טורקי שנפוץ מאוד במולדובה! חלום!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק מהקמח והיוגורט (מחכים כמה דקות)

  2. גוררים (או במעבד מזון) את הגבינות. ניתן להוסיף פטרוזיליה (טעים גם בלי)

  3. מרדדים את עלה הבצק לעלה דק דק

  4. ניתן לחלק לכדורים ולרדד בנפרד

  5. מניחים מהמילוי על כל עלה מרודד. וסוגרים היטב כדי שהגבינה לא תצא מהבצק בזמן הטיגון

  6. מטגנים בחמאה הולנדית כמה דקות מכל צד

  7. מגישים חם מצלמים וטורפים! בתיאבון!