לןגן

רולדת זברה סוף הדרך

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 26/03/2015 | 23:25
רולדת זברה סוף הדרך

תקציר המתכון: רולדת זברה גם טעימה וגם יפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים ביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה לקצף יציב לא נוקשה. מוסיפים צהובים אחד אחד לקצף ואז מוסיפים גם את הקמח, האבקת האפייה, שקית סוכר וניל. ומערבבים טוב לוקחים שתי קעריות .

  2. לקערה 1 מוסיפים 7 כפות מהלילה הלבנה + 2 כפות קמח.

  3. לקערה 2 ממה שנשאר מהבלילה מוסיפים 2 וחצי כפות קקאו.

  4. לוקחים נייר אפייה ומשמנים אותו טיפה , לוקחים שקית אוכל ומכניסים את קערה 1 הלבנה לשקית קושרים עושים חור קטן. (או עם שקית זילוף וצנתר)ומתחילים לשרטט על נייר אפייה דוגמאות בצורת ריבוע או מה שבא לכם. ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל5 דקות ומוצאים ומעל שופכים את התערובת של הקקאו ומכניסים לתנור לעוד 30 דקות.

  5. מוצאים מהתנור ומגלגלים עם מגבת לחה לרולדה ומניחים בצד שיתקרר.

  6. לבינתיים לוקחים שמנת מתוקה, כוס חלב, ופודינג וניל, ומקציפים לקצפת ואז פותחים את הרולדה ומורחים ומגלגלים בחזרה ומכניסים למקרר.

  7. בהצלחה יאמי(: