לןגן

לחם בוכרי

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 25/03/2015 | 12:05
לחם בוכרי

תקציר המתכון: לחם בוכרי בקלי קלות!!!..ולא בנות אני לא בוכרית!!!!!..טעים ובקלי קלות!!!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 4 כוסות קמח ...כף שמרים יבשים או חצי שקית שמרית..כף סוכר..כפית מלח...אחד ורבע כוסות מים חמימים...2 כפות שמן...ללוש לפחות 7 דקות לבצק רך ודביק טיפה אך לא מדיי.לא להתפתות להוסיף קמח....לשים להתפחה בקערה משומנת ולשמן את הבצק למעלה..עד הכפלת נפח...לחמם תנור ל 200 מעלות..להוריד את בצק למשטח משומן בידיים משומנות לחלק לשניים..ליצור כיכר מכל אחד בידיים...ולקחת קורצן ..או מזלג לשטח באמצע...כמו חור....להתפיח עוד 20 דקות..לשטח שוב באמצע...למרוח ביצה עם כפית שמן ולפזר סומסום ....להכניס לתנור עד שמזהיב...!!..המתכון בכוס חד פעמי לשתיה קרה!!!