לןגן

חמין של אמא

מאת: שרה זקן, פורסם: 21/02/2024 | 20:31
חמין של אמא

תקציר המתכון: אין יותר טעים מהחמין הזה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצל ומטגנים עד לריכוך מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים עשר דקות מכל צד. מוסיפים את העגבניות המגורדות ואת כל התבלינים. מערבבים הייטב. שוטפים את האורז ומפזרים היטב על כל חלקי העוף. מוסיפים את המים הרותחים. מכסים מרתיחים ומבשלים

  2. על אש נמוכה כ-20 דקות. מעבירים לתנור ל-120 מעלות למשך כ-16

  3. שעות אני הרתחתי ביצים במיי מלח והוספתי אותם לחמין