לןגן

טבית של אמא

מאת: שרה זקן, פורסם: 29/01/2024 | 21:32
טבית של אמא

תקציר המתכון: הכי טעים אין יותר טעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם 2 כפות שמן

  2. לחתוך בצל גדול ל-2 ואז לעשות אותו פרוסות

  3. לפני שמזהיב להכניס את העוף לטגן אותו 10 דקות

  4. מכל צד. להןסיף את 2 היגבניות המגורדות מלח פלפל פפריקה קינמון ומע בהרט.לשטוף היטב את האורז לפזר על העוף להוסי

  5. 1.5 כוסות מים רותחים. להרתיח לטעום לתקן לכסות 20

  6. דקות על אש נמוכה

  7. להוסיף ביצים להעביר לתנור ל-100 מעלות עד שאוכלים צהריים

  8. כדאי להעלות את הטמפרטורה לפני שאוכלים