לןגן

חמין מקרוני

מאת: איציק שלמה, פורסם: 29/12/2023 | 18:56
חמין מקרוני

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים פסטה במי מלח כ5 דק שתשאר מעט קשה אך גמישה.

  2. צורבים את העופות במחבת רחבה עם שמן זית, מלח ופלפל .

  3. כשמשחים מוציאים את העופות , ולתוך המחבת מוסיפים , עוד שמן זית, רסק,פלפל שחור, מלח וחצי כוס מים,

  4. מוסיפים את הפסטה מכבים את האש ומערבבים.

  5. חותכים תפוחי אדמה ומפזרים עליהם מעט מלח מעט פלפל.

  6. מרפדים סיר (אפשר סיר גחנון)בנייר אפייה משומן היטב עם שמן זית. מסדרים בקרקעית פסטה , מעל תפוא, מעל עופות וכן הלאה עד גובה הסיר, מוסיפים כוס מים.

  7. מרפדים בנייר אפייה את החלק העליון סוגרים במכסה.

  8. ומכניסים לתנור ל 45 דק 180 מעלות טורבו. מנמיכים את הטמפ ל150 מעלות 4-6 שעות לחילופים מנמיכים את הטמפ ל110 מעלות כל הלילה