לןגן

לחם מחמצת מהיר

מאת: פנינה קדם, פורסם: 28/12/2023 | 14:47

תקציר המתכון: קל וטעים😋

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין ממצרכי הבצק המקדים סטרטר,

  2. להכניס הכל לקערה ולערבב לקבלת מרקם של יוגורט, להניח לפתוח ל-6 שעות עדיף לילה.

  3. למחרת להכין את הבצק שכולל את המצרכים והסטרטר.

  4. הבצק די דביק לא להתפתות להוסיף קמח.

  5. כשמתחיל להגביר בצק, ניתן להוסיף אגוזים, או צימוקים, או גבינה כשהיא מגורדת (לא גבינה רכה), או שומשום.

  6. לעבוד עם ידיים משומנות.

  7. להתפיח כשעה או עד כמעט הכפלת נפח

  8. לעצב ללחם להתפיח שוב.

  9. לחמם תנור ל 220 מעלות.

  10. לשים בתחתית התנור מגש עם מים )ליצירת אדים( להכניס את הלחם לתנור.

  11. אחרי 10 דקות להוציא את המגש עם המים ולאפות עוד כחצי שעה.

  12. בתאבון, פנינה