לןגן

בורקס פילו במילוי בשר וכבד

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 10/12/2023 | 10:46
בורקס פילו במילוי בשר וכבד

תקציר המתכון: בורקס פילו במילוי בשר וכבד בטעם של סיגר מטוגן נדירררר ❤️סיון אסולין מלול❤️

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגלגל את הבשר הטחון לכדורים ונבשל במים רותחים עם אבקת מרק עוף 2 עלי דפנה עד שהבשר משנה את צבעו...את הכבד ננקה מכל השומן ונצלה באש גלוייה

  2. נעביר את הכבד למסננת ונשטוף

  3. את הבשר נסנן ממים נעביר הכל למעבד מזון הבשר כוסברה,שמן זית, כבד,פלפל שאטה והשום...כף שטוחה כמון, רבע כפית מלח מעט פלפל גרוס וכפית פפריקה מתוקה לקצוץ הכל יחד ונמתין שיתקרר מעט.. נשפר טעמים למילוי.

  4. נפשיר את הדפי פילו, ניקח דף אחד נרסס ספריי שמן נקפל ל-2 נמלא לאורך כל הדף קצה ונגלגל לרולדה...נבריש בביצה ונפזר שומשום

  5. ❤️סיון מלול אסולין❤️