לןגן

פסטה מוקפצת עם נתחי עוף

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 14/09/2023 | 21:47
פסטה מוקפצת עם נתחי עוף

תקציר המתכון: פסטה מוקפצת עם נתחי עוף ברוטב פיקנטי משגע ❤️❤️סיון מלול אסולין❤️❤️

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל ולסנן את הפסטה

  2. בסיר סוטאז' עם שמן שיכסה את תחתית הסיר נטגן את הבצל להזהבה, נוסיף את קוביות הגמבה והפלפל החריף לאידוי ואז את העוף עד שמשנה את צבעו משניי הצדדים... לאחר מכן את כל התבלינים עם חצי כוס מים... לערבב ולהוסיף את הפסטה המבושלת...

  3. נבשל הכל יחד עוד 5 דקות, נשפר טעמים במידת הצורך ובתיאבון

  4. ❤️❤️סיון מלול אסולין❤️❤️