לןגן

אגסים ותפוחים אפויים בתנור

מאת: שרה זקן, פורסם: 07/09/2023 | 13:51
אגסים ותפוחים אפויים בתנור

תקציר המתכון: מתכון נהדר לכל אלה שרוצים לשמור על משקל

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. על תבנית אפויה מרופדת בניר מנחים תפוחים ואגסים חצויים לשניים, כאשר הקליפה פונה כלפי מעלה.

  2. מברישים בשמן גרעיני ענבים

  3. מפזרים את התבלינים

  4. אופעם ב-180 מעלות 20-30 דקות.

  5. מעבירים לצלחת אלגנטית

  6. מפזרים בתוספות שאוהבים