לןגן

חטיפי זיתים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 17/05/2023 | 16:02
חטיפי זיתים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את קמח ואת המרגרינה ומערבבים עד לקבלת פירורים.

  2. מוסיפים את הגבינה והמלח וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך, אם הבצק מעט רטוב ניתן להוסיף עוד קמח.

  3. הבצק צריך להיות רך ולא קשה.

  4. קורצים עיגולים קטנים מהבצק שוטחים אותם בכף היד ועוטפים עם כל עיגול כזה זית אחד.

  5. סוגרים ומהדקים היטב. אופים בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפיה ב- 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני גבוה)

  6. במשך 15-20 דקות או עד שהחטיפים יזהיבו אך לא ישחימו. מגישים חם או קר. טעימים מאד ונחטפים איך שיוצאים מהתנור. מתאימים להגשה בשבועות.