לןגן

מטבוחה חריפה

מאת: דניאל טרמפורוש כהן, פורסם: 05/05/2023 | 12:21
מטבוחה חריפה

תקציר המתכון: מטבוחה טעימה וחריפה זה תמיד מרענן את הארוחה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה :

  2. שמים בסיר שמן, ומטגנים תחילה את הבצל עד שמעט מזהיב ומוסיפים את הפלפל, לאחר 2 דקות מוסיפים את השום ומערבבים היטב . לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ומתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכמון ומערבבים .

  3. מכסים את הסיר ומשאירים על הגז למשך שעה וחצי

  4. בתאבון 🙌🏻