לןגן

עוגת שמרים במילוי קרם פטיסיאר שוקולד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 02/05/2023 | 15:16
עוגת שמרים במילוי קרם פטיסיאר שוקולד

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים הדרושים לבצק

מצרכים הדרושים לקרם פטיסיאר

אופן הכנה

  1. 1)אופן ההכנה

  2. מערבבים חלב ,שמרים וסוכר וממתינים כ 5 דקות מוסיפים וכל שאר המרכיבים ומערבלים עם וו לישה עד לקבלת בצק רך ונעים

  3. 2)מקמחים את הבצק מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח

  4. 3) אופן הכנת קרם פטיסייר:

  5. שופכים את החלב לסיר מוסיפים חלמונים ,קורנפלור וסוכר מערבבים ומערבבים,שמים על הגז ומבשלים תור כדי ערבוב עד לקבלת מרקם קרמי

  6. 4)מכבים את הגז ומוסיפים את השוקולד המריר מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מערבבים וכלי ומכסים בניילון נצמד ומצננים

  7. 5)מרדדים את הבצק למלבן דק ומורחים 2/3 מלית ומפזרים שוקולד צ'יפס ואת השליל שנותר חותכים לפסים דקים ומגלגלים

  8. 6)מניחים את העוגה מהתבנית עגולה

  9. ומכסים לתפיחה נוספת ומברישים ביצה טרופה

  10. ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ חצי שעה

  11. 7)אופן הכנת הסירופ סוכר

  12. מביאים לרתיחה את המים יחד עם הסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על העוגה שיוצא מהתנור