לןגן

תבשיל תרד ותפוחי אדמה

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 28/04/2023 | 19:16
תבשיל תרד ותפוחי אדמה

תקציר המתכון: תבשיל תרד ותפוחי אדמה עם חליטת תרד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חליטת תרד - אני מרתיחה מים הסיר גדול, מוסיפה את התרד, ומבשלת בישול קצר כ-10/30 שניות, ומוציאה לקערה עם מים וקרח, כדי לעצור את הבישול ועלי התרד נשארים ירוקים, ומסננת, אני סוחטת את עלי התרד וקוצצת ומניחה בצד.

  2. אני מחממת את השמן במחבת על להבה בינונית, ומוסיפה את הבצל והשום ומטגנת מעט, אני מוסיפה את התרד ומטגנת כ-3 דקות.

  3. אני מוסיפה את תפוחי האדמה ומערבבת בעדינות, אני מוסיפה פלפל שחור, מלח וכורכום ומערבבת.

  4. אני מוסיפה ביצים טרוםות ומערבבת, מנמיכה את הלהבה, ומבשלת עוד כמה דקות תוך כדי ערבוב.

  5. טיפ למתכון - במקום תרד אפשר להשתמש בעלי מנגולד.

  6. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, ✨תודה רבה✨

  7. https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q קישור לסרטון המלא https://youtu.be/8CvP2pFk3nA