לןגן

נתח אנטריקוט בתנור וקציצות מרוקאיות

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 19/04/2023 | 19:43
נתח אנטריקוט בתנור וקציצות מרוקאיות

תקציר המתכון: במיוחד ליום העצמאות👍👌🇮🇱

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת האנטריקוט:

  2. לחרוץ חריצים קטנים בנתח להכניס בהם שיני שום, לעטוף ברשת(לא חובה)

  3. בקערה לערבב את כל מרכיבי המרינדה לעסות את הנתח הייטב מכל הכיוונים,להניח בתבנית על גבי נייר אפייה להניח מעל נייר אפייה מצוקמק ומעל לסגור בנייר כסף ולהכניס למקרר רצוי לילה לפני.

  4. לחמם תנור ל200 מעלות במקביל להוציא את הנתח מהמקרר חצי שעה לפני בטמפ החדר,להכניס לתנור 20 דקות ראשונות בחום 200 אח"כ להוריד ל170 לעוד 40 דקות בערך,לבדוק את הנתח עם מד חום הוא צריך להגיע לטמפ 50-55

  5. אם אין מדחום לבדוק עם סכין שהנתח רך להוריד כיסוי ולהכניס להשחמה לעוד 10 דקות להוציא,לתת לו להתקרר ואחכ רק לפרוס.בתאבון

  6. להכנת הקציצות:

  7. בקערה לערבב את כל המרכיבים,ליצור קציצות ולהניח על המנגל