לןגן

עוף עם תפוחי אדמה ובטטה

מאת: נטשה ויינר, פורסם: 23/03/2023 | 20:31
עוף עם תפוחי אדמה ובטטה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול

אופן הכנה

  1. 1. לקלף ולחתוך את התפוחי אדמה והבטטות

  2. 2. לסדר בתבנית את הכנפיים והשוקיים

  3. 3. לערבב את כל המוצרים לתיבול

  4. 4. למרוח קודם על העוף ואז לסדר מעל תפוח אדמה ובטטה

  5. 5. לאפות מעל כשעה וחצי 180 מעלות, טורבו, לכסות בנייר אלומניום.

  6. 6. לפתוח את הכיסוי אלומיניום למשך 5-10 דקות ב 200 מעלות

  7. בתאבו8ן