לןגן

חציל

מאת: נטשה ויינר, פורסם: 12/03/2023 | 12:32
חציל

תקציר המתכון: מתכון שאני מאוד אוהבת 🍆🍆🍆

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לקחת חציל ולחתוך לעיגולים. להמליח במלח גס/ דק. גמבא לנקות, לחתוך לחצי ולהוציא את הגרגרים וגם להמליח.

  2. 2. לחורר בעזרת המזלג ולשים בקערה ללילה את חציל והגמבא. בבוקר לשפוך את הנוזלים שיצאו.

  3. 3. לשים נייר אפייה ועליו לפזר חציל ומעל שמן זית מעליו ועל תבנית אחרת את הגמבא.

  4. 4. לאפות 180 מעלות, טורבו, 20 דקות ואז להפוך לצד השני עוד 20 דקות. לבדוק שלא נשרף.

  5. 5. להוציא לקרר ואז לקלף ולחתוך. לשים בצד.

  6. 6. לחתוך את הבצל, ולטגן על שמן זית..

  7. 7. להוסיף קודם את חציל ואחר כך גמבא.

  8. 8.להוסיף שום מגורד.

  9. 9. תבלינים: מלח, פפריקות, פלפל שחור

  10. 10. להוסיף קטשופ וצ'ילי מתוק.

  11. 11. לטגן ביחד דקה ולערבב