לןגן

אצבעות דג סלומון ואמנון בציפוי פריך

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/02/2023 | 18:19
אצבעות  דג סלומון ואמנון בציפוי פריך

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת ועוד איך מיותרת 😋😋🥲

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי:

אופן הכנה

  1. 1)מכניסים למעבד מזון את כל המצרכים

  2. מעבדים עד שמתקבלת בלילה אחידה.

  3. מוסיפים מלח פלפל שחור לפי הטעם

  4. 2)מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בצורת אצבעות.

  5. ומעבירים להקפאה לשעה עד התייצבות

  6. 3) טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה