לןגן

קינואה והפתעות

מאת: אורית לוי, פורסם: 05/01/2023 | 14:47
קינואה והפתעות

תקציר המתכון: ארוחה שלמה בסיר ריחני ומדהים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר בינוני לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה ב- 3 כפות שמן

  2. להוסיף את השום ולהמשיך לטגן

  3. להוסיף פטריות, חומוס, גזר וסלרי ולערבב היטב, לטגן ולהקפיץ עוד כמה שניות

  4. להוסיף את הקינואה ולערבב

  5. להוסיף תבלינים ולערבב

  6. להוסיף 2 כוסות מים (על כל כוס קינואה 2 כוסות מים)

  7. לתת רתיחה, לכסות עם מכסה, להוריד לאש קטנה ולבשל 7 דקות

  8. לסגור את האש, להשאיר מכוסה עוד 10 דקות

  9. מי שאוהב חריף - להגיש עם טבסקו ולערבב