לןגן

בולגוגי קוריאני - דיקלה חיון

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 31/12/2022 | 11:02
בולגוגי קוריאני - דיקלה חיון

תקציר המתכון: מתכון של דיקלה חיון מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד שמשודרת בכל יום שישי בערוץ 24

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים ל-4 מנות

להגשה

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. להתחיל עם הכנת האורז לפי הוראות היצרן.

  3. לחתוך לקוביות גדולות חצי בצל, תפוח ונאשי (או אגס) ולטחון אותם בבלנדר או מעבד מזון עד לתערובת חלקה.

  4. להעביר את הבשר לקערה, להוסיף סוכר ואת תערובת הבצל עם הפירות שטחנו.

  5. לערבב היטב ולהניח בצד ל-10 דקות.

  6. להוסיף לקערה עם הבשר רוטב סויה, שום כתוש ופלפל שחור.

  7. לערבב היטב ולהכניס למקרר לשעה.

  8. בינתיים, יש להכין את שאר המרכיבים: לקצוץ בצל ירוק, לחתוך גזר לגפרורים ולפרוס את חצי הבצל שנשאר לרצועות לאורכו ולחתוך את הבסיס של הפטריות.

  9. לחמם מעט שמן במחבת על אש גבוהה.

  10. להוסיף את תערובת הבשר ולטגן עד שהוא חצי עשוי ולהוסיף את הירקות החתוכים.

  11. להמשיך לטגן עד שאין נוזלים, הירקות מתרככים והבשר מוכן.

  12. להעביר לצלחת הגשה.

  13. להגיש לצד אורז לבן מבושל ורצועות דקות של מלפפון וגזר.