לןגן

סיגר עם כבד

מאת: יפה כהן, פורסם: 28/12/2022 | 14:59
סיגר עם כבד

תקציר המתכון: חגיגי טעים ופיקנטי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ליקצוץ את הבצל ולטגן להוסיף את

  2. הכבד עוף אחרי הכשרה והורדת הדם

  3. ( לשים בגריל כמה דקות ) להוסיף את

  4. התבלינים ולטגן הכל ליטעום ולתקן טעמים להוסיף מלח לפי הצורך

  5. לצנן לקחת עלה סיגר לשים לגל הרוחב מלוי בנדיבות ולגלגל ולהדביק עם דבק

  6. ( קמח ומעט מים ) יש לצין שאת הכבד לפני המלוי יש צורך ליקצוץ .. בהצלחה