לןגן

עוגת גבינה אפויה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/12/2022 | 12:16
עוגת גבינה אפויה

תקציר המתכון: טעימה ורכה כמו ענן ☁️

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מחממים תנור ל 200 מעלות על טורבו ומניחים בתחתית התנור מים רותחים

  2. 2)מערבבים את הגבינות עם שמנת חמוצה ,חלמונים,פודינג וניל,קורנפלור ותמצית וניל אפשר לערבב עם מקסר ידני עד לקבלת תערובת חלקה

  3. 3)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה אבל לא יותר מדי

  4. 4) מקפלים את שני התערובות בצורת קיפול עד לקבלת תערובת חלקה

  5. 5) מרפדים תבנית בנייר אפייה בדפנות בקוטר 26 ס"מ ויוצקים את הבלילה ואופים 10 דקות על 200 מעלות לאחך מכן מורידים את החום ל180 מעלות ומעבירים את התנור על מצב אפיה רגילה זה אומר פס למעלה ופס למטה ואופים חצי שעה לאחר מכן מורידים את החום ל 120 מעלות ואופים עוד חצי שעה

  6. ומשירים את העוגה בתנור לפחות חצי שעה ואחרי זה במקרר כמה שעות להתייצבות ואפשר לחלץ