לןגן

טבחה בסלק / פקיילה - מעיין ארביב

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 01/12/2022 | 12:57
טבחה בסלק / פקיילה - מעיין ארביב

תקציר המתכון: מתכון של מעיין ארביב מתכנית הבישול ״אמהות מבשלות ביחד״ משודרת בכל יום שישי בשעה 15:00 בערוץ 24

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים לתבשיל

לקוקלות

אופן הכנה

  1. לתבשיל: לטגן את התרד במחבת על אש נמוכה כ 45 דקות עד שהוא מצטמצם

  2. לטחון את התרד עד שזה הופך לתמצית תרד

  3. לטגן את קוביות הבשר בסיר

  4. לקצוץ את כל הירק ומוסיפים לסיר

  5. לתבל עם כל התבלינים ולהוסיף את השום ותמצית התרד לסיר

  6. להוסיף את השעועית לתערובת

  7. להוסיף מים לסיר

  8. להוסיף קוקלות ותפוחי אדמה קלופים וחצויים

  9. לבשל לפחות שעתיים וחצי על אש נמוכה עם מכסה

  10. לקוקולות: לחתוך את השומן כבש לקוביות קטנות

  11. להוסיף שום

  12. להוסיף את הפלפל השחור, הקינמון והכורכום.

  13. להוסיף את הסולת

  14. להוסיף את הביצים ולערבב

  15. להכין קציצות בצורת אליפסה

  16. לגלגל את הקוקלות על משטח מקומח

  17. להכניס אותן לסיר מים רותחים ל 30 שניות להוציא ולהכניס לתבשיל טבחה בסילק לבישול של לפחות עוד שעה וחצי.