לןגן

בורקס בשר עם פטריות

מאת: רחל פ , פורסם: 29/11/2022 | 17:30
בורקס בשר עם פטריות

תקציר המתכון: מנה מרשימה וקלילה מומלץ להגיש עם רוטב

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מפשירים בצק עלים לטמפ' החדר. עדיף להוציא לילה לפני למקרר

  2. 2.קוצצים בצל קטן קטן ומתחילים לטגן

  3. 3. מוסיפים את הפטריות קצוצות דק

  4. 4. שהבצל והפטריות כבר מטוגנים טוב מוסיפים את הבשר טחון

  5. 5. מערבבים כל הזמן עם מזלג ומפוררים את הבשר טחון טוב טוב

  6. 6. מתבלים וממשיכים לערבב ולטגן עד שאין הרבה נוזלים אבל לשים לב שלא יתייבש

  7. 7. מרדדים קצת את הבצק עלים, חותכים מלבן בגודל מתאים לבורקס שרוצים. שמים באמצע מהבשר וסוגרים לבורקס.

  8. 8. שמים בתבנית כאשר הסגירה נמצאת כלפי מטה

  9. 9. מורחים ביצה, שומשום וקצח מה שאוהבים

  10. 10. חורצים פסים עם סכין לאורך הבורקס

  11. 11. אופים על 180 עד שזהוב

  12. 12. מומלץ להגיש עם רוטב