לןגן

קרקר דק דק

מאת: רחל פ , פורסם: 29/11/2022 | 13:51

תקציר המתכון: קרקר דקיק וטעים עם מגוון תוספות משדרגות אבל טעים גם ככה פשוט עם גבינה לבנה מתחסל מהרר!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקישוט

אופן הכנה

  1. 1. מכינים את הבצק- מערבבים מים, שמן, חומץ ומלח. מוסיפים את הקמח ומערבבים מיד בכף אח"כ לשים ביד

  2. 2. מצננים בטמפ' החדר

  3. 3. תנור ל180

  4. 4. מחלקים את הבצק ל4

  5. 5. מקמחים נייר אפיה מעבירים אליו את הבצק ושמים גם קמח מעל מרדדים הכי דק שאפשר על כל נייר האפייה

  6. 6. מפזרים את התוספת שרוצים ומרדדים מעל עם המערוך כדי שזה יכנס לבצק ולא יפול לאחר האפייה

  7. 7. חותכים לצורה שרוצים (עדיף עם גלגלת פיצה שיהיה חתוך טוב)- משולשים, מקלות, ריבועים או איך שרוצים. אפשר כל טעם צורה אחרת

  8. 8. אופים 5-10 דקות. להשגיח על התנור כי נשרף תוך רגע . לא נורא אם יש בועות זה בסדר

  9. 9. לשבור לפי הסימנים ולשמור בקופסא אטומה