לןגן

חמין לשבת הכי טעים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 27/11/2022 | 19:13
חמין לשבת הכי טעים

תקציר המתכון: החמין מתאים לימי החורף והריח משגע הטעם מעלף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים את התבלינים ומטגנים כמה דקות מוסיפים את הבשר ומח העצם מטגנים מוסיפים את העגבניות ומטגנים כמה דקות מוסיפים את החומוס עם השעועית מערבבים מוסיפים את תפו"א שלמים מוסיפים מים עד לכיסוי החומוס שעועית והבשר ותפו"א, מוסיפים את הביצים (אני עטפתי כל ביצה בניר פרגמנט כמו סוכריה) מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים במשך חצי שעה.

  2. מכניסים לתנור בחום של 120 מעלות למשך כל הלילה.

  3. הריח מהמם וטעים בטירוף