לןגן

בולו שווה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 17/11/2022 | 23:16
בולו שווה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המצרכים

לציפוי ופיזור

אופן הכנה

  1. לערבב את כל היבשים יחד להוסיף ביצים, שאר נוזלים ולערבל .

  2. להוסיף שומר, ינסון, צימוקים וגרידת תפוז

  3. לערבל וללוש כ-10 דקות..

  4. לעטוף את הבצק עם מעט שמן לכסות עם ניילון נצמד ולהניח להתפחה כשעה.

  5. להוציא אוויר ושוב להתפיח למשך חצי שעה

  6. ליצור ככרות בולו לתת בכל כיכר 3 חיתוכים, למרוח ביצה טרופה ולפזר זרעי שומשום ושברי שקדים מולבנים.

  7. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה להתפיח עוד 20 דקות.

  8. להכניס את הבולו לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 25 דקות

  9. תהנו...