לןגן

בניצה - מאפה פילו גבינות בלקני

מאת: מירי גולני, פורסם: 05/11/2022 | 17:58
בניצה - מאפה פילו גבינות בלקני

תקציר המתכון: סוג של בורקס בולגרי, טעים מאוד וקל להכנה. קרדיט למתכון של טלי רז מסיר הסירים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתבנית בגודל 25X35

  2. שמים 2 דפים עלי פילו ומעל מברישים קלות ממש מעט מעט שמן ומעל לפזר גבינת פטה ומעט גבינה צהובה

  3. לחזור על התהליך 3 פעמים (סה"כ 3 שכבות של דפים עם גבינות)

  4. בקערה מערבבים את הביצים, החלב והשמן, ולשפוך על בצק הפילו

  5. מעל לפזר את יתרת הגבינה הצהובה

  6. לאפות כ- 30 דקות בחום 170 מעלות

  7. המאפה יוצא מאוד נמוך, אם רוצים שכבה נוספת יש להוסיף 100 גר' פטה ו- 30 גר' גבינה צהובה