לןגן

טופו של ג'ימי אוליבר

מאת: חנה גולן, פורסם: 04/11/2022 | 16:02

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שטוח (סוטז') או מחבת גדולה עם ציפוי נון סטיק שמים את השמן ואת הטופו המפורר. מטגנים כך במשך כ-5 דקות תוך כדי ערבוב עד שהטופו משחים בקצוות ומכל הצדדים.

  2. מוסיפים לסיר את השום, פפריקה, צ'ילי, רוטב סויה, ג'ינג'ר טרי, חמאת בוטנים וסילאן.

  3. מוסיפים שומשום ומטגנים עוד קצת תוך ערבוב עד שהטופו מקבל צבע שחום.