לןגן

דגים חריפים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 04/11/2022 | 11:29
דגים חריפים

תקציר המתכון: דג לשבת קודש פיקנטי חריף הכי טעים שיש

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הירקות מטגנים עם שמן כמה דקות את מוסיפים גרגרי חומוס מושרים במים מערבבים ומבשלים 1-2 דקות בקערה שמים פפריקה, פלפל שחור, כמון כורכום ומלח ורבע כוס שמן קנולה ומערבבים, מערבבים את הירקות שופכים חצי מהכמות בסיר עם כף מערבבים ופותחים את התבלינים מערבבים עם הירקות כמה דקות מפזרים כוסברה קצוצה ומערבבים מסדרים את פרוסות הדג ומעל שופכים את יתרת הפפריקה עם השמן לפזר מעל כוסברה קצוצה להוסיף מים

  2. עד לכיסוי הדגים לפזר את הרוטב על הדג לכסות ולבשל בערך חצי שעה או עד שהדגים והחומוס מוכנים.

  3. אוכלים עם חלה טריה