לןגן

מרק חרירה מרוקאי ✨

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 30/09/2022 | 18:49
מרק חרירה מרוקאי ✨

תקציר המתכון: מרק חרירה מרוקאי מתכון קל וטעים✨

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים מים בסיר על הגז על להבה בינונית ולהוסיף את העדשים, להביא לרתיחה ולבשל 10 דקות ולסנן ולהניח בצד. לשים סיר על הגז על להבה בינונית ולהוסיף שמן, שהשמן חם להוסיף את הבצל ולטגן עד שהבצל נהייה שקוף, להוסיף כורכום ועגבנית ולערבב, להוסיף גרגירי חומוס ולערבב, להוסיף מים רותחים ולערבב, להוסיף את העדשים ולערבב, להוסיף את שאר המצרכים מלבד האטריות והלימון, ולבשל על להבה נמוכה כחצי שעה, להוסיף את האטריות והלימון סחוט ולבשל עוד כ-5 דקות.

  2. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/Z62-kZiKY_o