לןגן

ביגלה כעכ.

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 28/09/2022 | 21:46
ביגלה כעכ.

תקציר המתכון: ביגלה כעכ בהשראת פרח ראסלן טעים מאוד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לללוש את כל המרכיבים במשך 10 דקות במיקסר עד למרקם חלק רך ושהבצק נדבק לתחתית הקערה.

  2. להוציא למשטח עבודה לעבד עוד קצת עם הידים לכדרר לכדור .

  3. לשמן מעט את הקערה ואת הבצק ולהניח להתפחה עד הכפלת הנפח

  4. בערך שעה..

  5. לקרוץ עגולים אני קרצתי 80 גרם ויצא לי 22 כדורים

  6. אפשר לקרוץ גדולים יותר בערך 100 גרם כל כדור.

  7. לכסות במגבת ל15 דקות..

  8. לקמח משטח עבודה לרדד כל כדור לפיתה לקרוץ עם קורצן עיגול בתחתית הפיתה ולשמור את העיגולים גם אותם נאפה..

  9. נכין קערה מים קערה שומשום.

  10. נרטיב את הפיתה במים ואחר כך בשומשום..

  11. נניח על ניר אפיה..

  12. כך נעשה את כל הכדורים וגם את העיגולים הקטנים.

  13. נכסה וניתן עוד התפחה של חצי שעה..

  14. נדליק תנור מראש על 230 מעלות.

  15. נאפה עד הזהבה בערך 15 דקות..

  16. יוצא פצצה