לןגן

מתכון לדגים בתנור

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 20/09/2022 | 19:34
מתכון לדגים בתנור

תקציר המתכון: דגים טעימים מאוד וקל מאוד להכנה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. לחתוך לפרוסות את העגבניות הבצל והלימון ולשים בצד, לחרוץ חריצים בדג משני הצדדים ולשים בקערה, לשים מלח על הדגים מכל הכיוונים ולשים בצד לחצי שעה, לשטוף היטב את הדגים, להרטיב תבנית אפייה ולשים 2 ניירות אפייה רטובים, לפזר בתבנית בצל, עגבניות, כוסברה, שיני שום ולימון.

  3. לשים בקערה את המים ולהוסיף שמן, פפריקה, כמון, מלח וכורכום ולערבב היטב,

  4. לטבול את הדגים ברוטב מכל הכיוונים להניח את הקערה בצד לחצי שעה ויותר לספיגת הטעמים, ככל שיותר זמן - יותר טעים.

  5. שוב לטבול את הדגים ברוטב מכל הצדדים ולהניח בתבנית אחד ליד השני - לא צמודים, את הרוטב שבקערה ליצוק מעל הדגים, להוסיף עגבנייה חתוכה לפרוסות על הדגים, להרטיב נייר אפייה ולשים על הדגים.

  6. להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות חצי שעה, לאחר חצי שעה להוציא את נייר האפייה מעל הדגים ולאפות עוד חצי שעה.

  7. כל דג יש לו זמן שונה תבדקו שהדג רך ומבושל.

  8. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה✨ הערוץ שלי! https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q

  9. תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/OL4GADwlArI