לןגן

פשטידת ברוקולי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 07/08/2022 | 20:50
פשטידת ברוקולי

תקציר המתכון: ארוחת ערב קלה וטעימה לכל המשפחה מתכון פשוט לפשטידת ברוקולי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הברוקולי ומבשלים את הברוקולי עם מלח עד לריכוך קל של הברוקולי.

  2. משמנים תבנית אפיה מוציאים את הברוקולי מסננים.

  3. מגרדים גבינה צהובה ומפזרים בתבנית ששימנו.

  4. מסדרים את הברוקולי על הגבינה.

  5. בקערה שמים את השמנת, הגבינה הלבנה מוסיפים גבינה צהובה מגורדת משאירים מעט לפיזור על הפשטידה, מערבבים מוסיפים את התבלינים עם הבצל והשום ועשבי תיבות מערבבים עד לאיחוד החומרים. שופכים את הבלילה על הברוקולי מפזרים מעל גבינה צהובה חתוכה לקוביות אופים בתנור ב-180 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שהפשטידה מוכנה.

  6. אוכלים עם סלט ירקות