לןגן

פטוצ׳יני אלפרדו טבעוני

מאת: חנה גולן, פורסם: 30/07/2022 | 14:11

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רוטב

  2. במחבת עמוקה לחמם שמן קוקוס

  3. להוסיף שיני שום כתושות ולערבב חצי דקה- דקה (להקפיד שלא ישרף!)

  4. להוסיף פטריות ולבשל עד שהפטריות מגירות נוזלים ומצטמצמות

  5. להוסיף קרם קוקוס וחלב שקדים ולבשל 3-4 דקות

  6. בקערית לערבב קמח טפיוקה ומים ולהוסיף למחבת

  7. לערבב טוב ולבשל עד שמסמיך

  8. להוסיף שמרי בירה ולבשל עוד 2-3 דקות

  9. להוסיף מלח פלפל, לערבב ולכבות את האש

  10. פטוצ׳יני

  11. לבשל על פי ההוראות של החבילה ולסנן מהמים

  12. להעביר למחבת עם הרוטב, לערבב טוב כמה רגעים על אש קטנה

  13. להגיש מיד ולקשט במעט פטרוזיליה קצוצה ושמרי בירה