לןגן

מגלולגלות תמרים ואגוזי מלך

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/06/2022 | 12:13
מגלולגלות תמרים ואגוזי מלך

תקציר המתכון: טעים אש כל מילה מיותרת 😋😋😋

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים

  2. ולשים את הבצק עד לקבלת בצק חלק

  3. 2) מחלקים ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן ישר

  4. 3)מערבבים ממרח תמרים עם קינמון

  5. מורחים את הבצק בממרח תמרים ומפזרים אגוזים. מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  6. ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ-35 דקות עד להזהבה.

  7. פורסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.