לןגן

צלי תפוחי אדמה - תפוחי אדמה מבושלים ברוטב אדום

מאת: זהר מנדל, פורסם: 16/03/2022 | 20:28
צלי תפוחי אדמה - תפוחי אדמה מבושלים ברוטב אדום

תקציר המתכון: פשוט וטעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לקוביות

  2. חותכים תפוחי אדמה לקוביות

  3. מטגנים את הבצל ומוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים ומטגנים כ- 2-5 דקות

  4. ממלאים מים שיכסה את תפוחי האדמה

  5. מתבלים, טועמים, מתקנים טעמים ומבשלים עד שמתרכך