לןגן

לפתן פירות קיצי

מאת: אורנה לביא, פורסם: 24/04/2021 | 13:57

תקציר המתכון: זה מה שעשיתי היום - זה יפתור לי את מצב המזג אוויר הלוהט. יתאים לי גם לקייץ הנוראי שאוטוטו מגיע.

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את הפירות במים קרים מאד

  2. לחתוך את האגס לגפרורים עבים ואת הבננה לפרוסות אלכסוניות בעובי בינוני

  3. לחתוך לחצי את הדובדבנים והענבים ולהוסיף אותם

  4. לערבב

  5. להוסיף את היוגורט והיין

  6. לערבב בעדינות, לכסות ולשמור במגרר מתחת לפריזר

  7. מומלץ לקחת את יצירת המופת לפיקניק בצידנית. אפשר לאכול עם או בלי גלידה, בתור מנה אחרונה אחרי ארוחת המנגל המסורתית.