תקציר המתכון: ארוחת הערב שהילדים שלי ממש שמחים לראות בצלחת
קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל-200 מעלות
מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה
מוסיפים את הגזרים והקישואים ומטגנים על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב, 10 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים
מעבירים לקערה ומחכים כמה דקות שיתקרר מעט
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב
מעבירים לתבניות מאפינס ואופים בתנור כ-30-40 דקות עד להשחמה
נותנים להם להתקרר עד לטמפרטורת החדר ומחלצים מהתבנית
מגישים לצד ירקות טריים, ביצה קשה ומיץ סחוט טבעי ובתיאבון 😁
*** ניתן להכין כמות גדולה יותר ולהקפיא, נשמרים מצויין! לפני ההגשה להפשיר בתנור על 100 מעלות כרבע שעה, או על השיש כשעה וחצי לפני הגשה