לןגן

דג מטוגן

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 10:19
דג מטוגן

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את פרוסות הדג

  2. להוסיף מעל את השום, צ'ילי גרוס, מלח, לימון פרסי, כוסברה..

  3. למרוח היטב על פרוסות הדג ולהניח במקרר למשך 30 דקות לספיגת טעמים..

  4. לחמם שמן במחבת

  5. להניח את פרוסות הדג ולטגן מכל הצדדים שהבפנים יתבשל וישאר עסיסי

  6. והעור קריספי, עתיר טעמים..